۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۰۶

خرده‌روایت‌های مهر از دی‌ماه زخمی/۲۲

مزدوران دشمن نوجوانان را در مسجد به آتش کشیدند!

مزدوران دشمن نوجوانان را در مسجد به آتش کشیدند!

مسجد سیدالشهدا(ع) به آتش کشیده شد و یک نوجوان بسیجی، هنگام نجات نمازگزاران، در میان شعله‌ها جان باخت.

خبرگزاری مهر - مجله مهر: شامگاه پنجشنبه ۱۸ دی‌ماه، هنوز جمعیت نمازگزاران مسجد سیدالشهدا(ع) پاکدشت ورامین کاملاً پراکنده نشده بودند. کفش‌ها کنار در بود و صدای خداحافظی‌ها در حیاط مسجد می‌پیچید که ناگهان اغتشاشگران از راه رسیدند. لحظاتی بعد، فضای آرام مسجد جای خود را به هجوم و خشونت داد.

اغتشاشگران با قصد ضرب و شتم نمازگزاران وارد مسجد شدند. در این میان، بسیجیان حافظ امنیت که در مسجد حضور داشتند، برای نجات جان مردم وارد عمل شدند و تلاش کردند نمازگزاران را هرچه سریع‌تر به بیرون هدایت کنند. روایت نمازگزاران مسجد سیدالشهدا(ع) از لحظاتی می‌گوید که تروریست‌های مزدور، با ریختن بنزین روی فرش‌ها، در و دیوار، مسجد را به آتش کشیدند؛ شعله‌ها بالا گرفت و دود، فضای شبستان را پر کرد.

پس از فروکش کردن آتش و دود، پیکر سوخته‌شده علی‌اکبر زارعی، نوجوان ۱۸ ساله بسیجی و از بچه‌های همین مسجد، از میان ویرانه‌ها بیرون کشیده شد. نوجوانی که بنا به گزارش‌های مردمی، با ورود اغتشاشگران، برای حفظ جان نمازگزاران چند نفر را از مسجد خارج می‌کند، اما خودش در میان تروریست‌ها گرفتار می‌شود و در این واقعه تلخ، با بی‌رحمی به آتش کشیده می‌شود.

مادر این شهید نوجوان، از شجاعت فرزندش چنین می‌گوید: «علی‌اکبر تنها فرزند من بود که در راه اسلام، قرآن و وطنش شجاعانه به شهادت رسید. او خودش راهش را انتخاب کرده بود. به فرزند برومندم، شهادتش را تبریک می‌گویم.»
او اضافه می‌کند: «فرزندم بارها می‌گفت من راه حاج‌قاسم را ادامه می‌دهم و در نهایت، شهادت نصیبش شد.»

مادر بسیجی نوجوان ۱۸ ساله در ادامه تأکید می‌کند که حوادث اخیر، ارتباطی با اعتراض نداشت و می‌گوید: «مزدوران دشمن می‌خواستند نقشه خود را که مقابله با اسلام، قرآن و انقلاب بود، اجرا کنند، اما خون شهدا و اتحاد و همبستگی مردم اجازه نداد به اهدافشان برسند.»

علی‌اکبر زارعی و طاها عزیزی، دو نوجوان بسیجی، برای کمک و نجات مردم تا آخرین لحظه در مسجد محله خود ماندند؛ و حالا یاد و خاطره رشادت‌هایشان، در مسجد سیدالشهدا(ع) باقی مانده است.

کد خبر 6729738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رضا مشهدی ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
      17 88
      چرا اسم این نوشته ها رو گذاشتید " خرده روایت " ؟؟؟ واقعا این چیزها خرد و کوچیکه ؟ شجاعت این شهید عزیز رو لطفا بگید " بزرگ روایت "
      • عبدالله مومن ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
        9 44
        باید جواب طراحان این توطئه ها را در خاک خودشان داد تا دست از شیطنت بردارند !!!
    • یازهرا(س) ۱۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
      18 86
      خدالعنت کنه دشمنان اسلام را.الهی خونه دلشون بسوزه ،الهی داغ عزیزببینند که عزیزان این مرزو بوم رو به شهادت رسوندند. خداوند به دل خانواده هاشون صبر بده 🤲ماشرمنده شهدا و خانواده های عزیزشون هستیم.🥀 خداعمر باعزت به سربازان امام زمان(عج)،سپاهیان و بسیجیان بدهد.انشاالله پاینده باد رهبرم و جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
    • ۱۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
      21 72
      امریکا و اسراییل هنوز مردم ایران رو نشناخته با شهید کردن هر یک نفر تغییر فکر و بینش اسلامی در چند نفر زنده میشه
    • عباس IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
      18 66
      خدا به مادر شهید و به ایرانی‌های ایرانی، صبر عطا کنه. دست دشمنان و بدخواهان ایران اسلامی رو قطع کنه.
    • ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
      19 43
      لعنت خدا بر مزدوران و وطن فروشان.
      • ۱۴:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
        21 34
        نفرین ابدی بر مزدوران و وطن فروشان که خون جوانان این مرز و بوم را ریختند.
    • وطنم پاره تنم ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
      7 22
      این اغتشاشگران بی شرف نه فقط به حافظان امنیت و مردم عادی و مساجد و اموال بیت المال ضرر زدند بلکه اونقدر بی شرف و بی هویت بودند که بخاطر رضایت اربابانشان کفتار هار کله زرد و نتانیابو ، به ابنبه تاریخی هم رحم نکردند تا گذشته کشور ایران متمدن و بزرگ را پاک کنند غافل آنکه، کسی که از حافظه ها محو خواهد شد ظالمان و نوکران آنان هستند . مرگ بر برده های وطن فروش و اربابان انها ایران ای وطنم ای پاره تنم دوستت دارم . ای رهبر حکیم و شجاع ، من و خانواده ام فدای تو می‌شویم . لبیک یا خامنه ای 😍